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Place at the end of Section 2.

“Q.
Are transmission losses included in the Slice product?

A. No.

Q. Why aren’t the transmission losses included?
A. The Slice product is a resource-based product, not a load-based product.  As a resource-based product, the Slice Participant is entitled to a quantity of energy that is indexed to the Federal System generation.  There is no guarantee that this energy will be sufficient to meet the Participant’s firm load let alone the Participant’s firm load plus transmission losses.  There is no additional entitlement to energy for other purposes such as transmission losses.  The Slice energy will be scheduled to the Participant with the delivery being at the busbar.  It will be between the Participant and the transmission provider to cover the transmission losses.”
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