BPA's Northwest Low-Income Energy Efficiency Workgroup

June 25, 2025 | 1:00pm – 3:00pm (PST) | Hosts: BPA LIEE Team

Logistics

Hosts:	Low-Income Energy Efficiency Team		
WebEx Information:	Click here to join from the meeting link		
	Options for Joining Audio (pick one):		
	 Have WebEx call your phone (preferred), or 		
	 Use your computer audio, or Call in using the following information: 		
	 +1-415-527-5035 United States Toll 		
	 (Access Code) 2826 367 2484 		

• (Password if requested) ipJCEdET522

Notes: Only use one audio option to prevent feedback; all attendees will be muted on entry Having issues joining? Contact Rachelle Powers (<u>rapowers@bpa.qov</u>) or Jesse Largent (<u>jllarqent@bpa.qov</u>) Implementation: (Jesse Largent (notes), Rachelle Powers (WebEx troubleshooting/monitoring chat)

Agenda

Welcome & Introductions Roll Call		1:00 – 1:05pm PST (5 mins)
Opening Re • Jan	emarks nae Hilliard Creecy, Vice President, Energy Efficiency, BPA	1:05 – 1:30pm PST (25 mins)
BPA Update	es	1:30 – 1:45pm PST (15 mins)
State Updates: Program Status and Success Stories		
• Wa	ashington: Lauren Savage Wittig	1:45pm–2:15pm PST
• Ore	egon: Danielle Safford	(30 mins)
• Ida	iho: Lisa Johnson	
Impacts to Programs (Open Sharing)		
• Uti	ilities	2:15 – 2:45pm
• CA	Ps	(40 mins)
• Otł	hers	
Open Discu	ussion (As Time Allows)	
1. Wha	at projects or efforts are you planning for the next fiscal year?	
2. Wha	at positive feedback have you heard from the people you serve?	
	ou're experiencing limited resources, what alternatives are you king to fill those gaps?	

4.	What tactics are you taking on to address programmatic needs?	
5.	Are there places that you find BPA's program offerings and resources have been helpful that could be extended to other projects?	
6.	Are there places where you feel BPA's programs have slowed you down that might be able to be optimized or made more efficient?	
7.	Are there any emerging programs, technologies or organizations that you feel would benefit other groups as well?	
8.	How do you capture important historical organization information in a way that provides the solvency of the future of your program?	
9.	What do you see as the biggest barrier currently to your working relationships with partnership organizations?	
Closing		
•	Recap	2:45 – 2:55pm
•	Next Steps	(10 mins)
•	Next Meeting: October 2025	
Adjourn		3:00pm